" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




blues

hyllar
charmar

det skeva
i tilltuffsad
medborgare           

individ
läker så




Fri vers av aftermath
Läst 689 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-24 09:09



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Blues is a healer! (John Lee Hooker)
Behöver jag säga mer? Du har greppat läget och har blues brother!
2007-05-25

    JJ VIP
Jo det har nog en läkande effekt! Applåd! Mvh. JJ.
2007-05-25

  Antropofagen
Yess! Även i en lerpöl kan man emellanåt se en blå himmel speglas.
Blue-s.
2007-05-24

    sunnanvind
Får en längtan att höra dig sjunga o spela gitarr....Fint skrivet!
2007-05-24

  Maud Li
Titeln skulle kunna stå för många av dina texter. Håller annars med Lili. Newmath?
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp