Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bohuslän i mitt hjärta


Så länge hjärtan kan slå

Hon sjunger sånger när ingen sitter bredvid
men jag kan inte höra orden
Jag hoppas att jag en dag kan ta mig tid
om det finns mer tid på jorden
Och så länge mitt hjärta slår
hon sjunger i mina öronsus
hon sjunger i mitt hjärtas rum
Hon sjunger aldrig i fullt dagsljus
i så många sorgsna hålrum
Alltid i allra tidigaste gryning
till havsstormens virvlande dyning




























Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-24 09:35



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Det här klingar vemodigt i mig. Fyllt av saknad och längtan. Någon vill ut till havet. Själen saknar sin naturkontakt. Ungeför så. Vackert, men smärtsamt.
2007-05-24

  isabel louise
Vackert!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt