Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag blev jag inte av

i dag är jag
ett av de där färdigskrivna breven
som aldrig postades




Fri vers av Alfie M
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 00:25



Bookmark and Share


    theredroses
vilken fin liten dikt. :)
2007-05-28

  KLANG
intressan och nyfikenhetsväckande:)
2007-05-25

  Sanchez VIP
intressant liten dikt, jag gillar den
2007-05-25

  Nikolai Jungsin VIP
Det är de breven man helst vill läsa ju..
intressant tanke..
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M