Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om pingst en


Den helige anden

Pingst

Den helige andens helg

den vita pingstliljan

symbolen

för det heliga budskapet 

Bröllops helg

hänryckningens tid

den vitklädda bruden

två gyllene ringa 

till evig förening

Jag är

sarkastisk

tror inte på

något av dessa

vackra 

budskap 

 

Jag är en tvivlare

en sökare.

 

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 589 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-25 19:25



Bookmark and Share


  stefan.g
Underbar text.......fortsätt sök! Du finner.....
2007-05-28

  Eline.P
Jag förstår dina tankar. Är vi inte sökare allesammans mitt i detta \"gullegull\"?
2007-05-25

    livslevande
Jag kan ändå ana att det finns hopp mellan orden.
Den som söker, den finner.
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström