Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla stöld


Kolsvart smekning
stjäl
min tystnad




Övriga genrer av maxentax
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-05-26 00:10



Bookmark and Share


  Mari N VIP
Kort, enkel och rak men lämnar spår. Den gillar jag!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

maxentax