Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk förnimmelse


Okunskap är jag
Tappat har jag mitt
lång bort
Vänlig förnimmelse
väcker mig
Förnekande duger inte
Färgerna flagnar
och grunden visar sig
Den är mörk
och ärlig




Fri vers av maxentax
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax