Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under grönhet



Avsågad grönhet
Tindrande rotlösa tankar
Varför kallar du på mig
nu?
Jag kan inte lyfta
mina ben
Skala långsamt
Jag finns här
inuti
Under jord
trivs jag




Övriga genrer av maxentax
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-01-19 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax