Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande fötter



Lerig vagn stretar
över åkern
Fötter förvandlas
sakta till jord
faller till marken
Existensens ifrågasättande
upphör




Övriga genrer av maxentax
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax