Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hotfulla tystnaden




Är du för oss eller emot oss?
Tystnad
Är du för oss eller emot oss?
Tystnad
Du är emot oss
Dövhet




Övriga genrer av maxentax
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax