Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktig värme



Tidig morgondimma
Plötsligt gatljus
försiktigt närmande
Kravlös värme
lämnar mig inte
till allmän beskådning




Övriga genrer av maxentax
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax