Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt öga



Ett öga
som jag har känt
har dött
blivit viljelöst
Vad hände?
När försvann
gnistan?
Jag väntar
och hoppas
att ditt öga
får nytt liv
igen




Övriga genrer av maxentax
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-08-23 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maxentax