Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra vackra ting..

det finns bara en sak i livet
som inte riktigt går att beskriva på ett vettigt sätt
vi gör ständigt nya försök med liknelser, metaforer
dessa försök leder oss aldrig någon vart
vi vill nog inte komma någon vart
vi vill att denna sak, ting, eller andliga ting är nog ett bättre ord
vi vill att detta andliga ting ska vara något obeskrivligt
något så vackert, så obeskrivligt
något så oförutsägbart, så passionerat

det jag pratar om är såklart kärlek..
känslan av att vara förälskad
känslan av att få en sådan känsla besvarad
det är som att vandra på en äng tänkt av taggfria rosor..(där kom första liknelsen)
jaa, som ni ser, det är omöjligt
kärlek måste beskrivas med ett skrivsätt så är det bara

varför?
för att kärlek är det enda som får oss
människor att känna oss uppskattade
kärlek av en vän
kärlek av en partner
utan dessa olika sorters kärlek
ja, vart vore vi då?




Övriga genrer av mfinne
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En annan sorts livsform..
2019-10-27

  Inkarasilas
Inget, blott inget. Ändå existerande i ett vacuum, som några slags paranteser i ett liv, inte fan vet jag, vacker dikt
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Dömda.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne