Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allmän aggression


bitter uti fingerspetsarna

dagarna går, men inget sker...
den klassiska svenssonbilden består tyvärr i svenskens värld
kungahuset är en bra symbol för landet
dubbla åsiker om precis allt, för inte vill man göra någon stackare arg
nej 0onej, sådant finns inte i svenskens värld

i svenskens värld är det religionsfrihet och jämnställdhet som regerar
oh så viktigt det är att alla som i Sverige är, känner sig hemma, oavsett från vilken del av världen man urspungligen härstammar från

SUCK PUST OCH STÖN

VAD BLINDA NI ÄR

jag har slutat förvånas, men ej slutat irriteras av hur dumma svenska folket är
religionsfrihet, men "vår" egen religion glöms bort
jämnställdhet, till den grad att kompetens glöms bort
öppna armar, till den grad att VI glöms bort

SUCK PUST OCH STÖN

VAD DUMMA NI ÄR

konflikträdsla till den nivån att svenska flaggan göms bort
dumtristighet till den nivån att intresset för vår historia tagit TVÄR stopp

FÖR I HELVETE

bitter är vad jag förblir, tills den dag någon ger svensken lärdom om ärlighet och självrespekt




Fri vers av mfinne
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-21 03:24



Bookmark and Share


  booster82
vem fan bryr sig om sverige?
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne