Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fetto

<i>men vafaaaan...inte en sån dag!</i>

jag avskyr dessa dagar

dessa fettodagar

tjockisdagar

de dagar som får mig

att känna mig lika fet

som de fetton man måste lyfta ut med en kran

när de ska utanför husets 4 väggar

 för att de är så feta

usch...jag verkligen avskyr dessa dagar

dessa dagar när inget passar

allt sitter för tajt

för snäft

för i HELVETE!

allt klämmer på magen

rumpan

låren

precis överallt

<I>HELVETE SATANS JÄVLA FITTKLÄDER!</I>

fan vad jag

HATAR

att vara brud ibland

dessa fettodagar

tjockisdagar

äckeldagar

skulle nästan göra vad som helst

för att slippa dem

de förstör

förgör

äter upp mig inifrån

hela jävla dagen lång

<i>fan...jag längtar redan tills jag får gå och lägga mig</i>




Fri vers (Fri form) av mfinne
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-21 23:52



Bookmark and Share


    Suicide
Hatar också tjockis dagar -.-
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne