Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åh som jag längtar!

snart är det dags igen

ta tåget

till ett av sommarens äventyr

gå av

mötas av personer man håller av

men ej ser så ofta

umgås

skratta

dricka bärs

och glassa

i solens heta strålar

i tältstolar

headbanga till bra musik

uppleva alla hårdrockares tillfälliga utopi

svettas

skrika

sjunga

glädjetjut

tillsammans

i en enda stor klunga

ska vi gå lös

 

och svaret på din fråga är: Jag ska på hårdrocksfestival




Fri vers (Fri form) av mfinne
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne