Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hoppas, för din skull, att du ser när kärleken slår dig i ansiktet

han kommer när du minst anar de

han kommer när du minst förväntar dig de

han kommer när du absolut inte är beredd påt

du vet han

ja men HAN !

han lilla feta

med vingarna och pilarna

sprider kärlek bland oss jordbor

när han är på humör

BAM

och du har en pil i röven

jag hoppas, för din skull, att du inte ignorerar det

låt inte din bitterhet ta över

FÖR I HELVETE

jag hoppas, för din skull

att du har vett nog

att hålla ögonen öppna..

BAM

och DU har en pil i röven

 




Fri vers av mfinne
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-23 04:49



Bookmark and Share


  Tini Tut
haha så sant, roligt och bra.
Kram Tini tut
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne