" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Så ska det låta" och aftonbladet säger jag bara...




BLUÄH!

nä nu är fan måttet rågat

att inte kvotering är sågat

gör mig

ARG

FÖRBANNAD

GALEN

Sverige har dödat

kulturlivet

DÖDAT

DRÄPT

MÖRDAT

musiker som musiker

pianist som pianist

gitarrist som gitarrist

sångerska som sångerska

schmusiker, pusiker, gusiker, lusiker GAAH

enda som räknas

nu är

fittan eller kuken

musen eller slangen

geggväcket eller åderpålen

 

idiotin har nått sin topp...

 

 




Fri vers (Fri form) av mfinne
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne