Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma separation. Tänkvärt........


Vägen till sanningen

när man kan tillåta sig älska och hata
utan att vara bitter
ligger vägen till sanningen bara ett stenkast bort




Dagbok av Patrik Andersson
Läst 122 gånger
Publicerad 2007-05-26 06:38



Bookmark and Share

  Patrik Andersson
Patrik Andersson