Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp kungen finna sin drottning!




De omvända exorcisterna
driver in våra vilsna själar
i kommersialismens
underbara värld

och när materialisten
inom oss vädrar blod
blir vi glada och nöjda
och känner tillfredsställelse

Med frälsna hjärtan
och älskande själar
återvänder vi hem
från sanktuariteten

När vi träder in i borgen
känner vi den tunga luften
och unkna stanken
men vi är starka

Vi kopplar, zappar och surfar
vi är kungar
kungar i en värld

av ensamhet




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson