Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bytte titel efter ett par kommentarer...


Är det i dig eller i mig jag är kär?


Illusionen av förälskelsen
ligger kvar som salivet
från din tunga

Men som livet självt
är det bara en illusion
bara en dröm

visst du var här
vi kysstes
och lite till

men är jag kär i dig
eller kär i illusionen du
skapar i mitt inre

alla vill älska och älskas
men är jag då kär i dig
eller i mig?

Illusionen av förälskelsen
ligger kvar som salivet
från din tunga

kärlek, vad fan är det?




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 23:55



Bookmark and Share


  systra
Jag struntar i vad den heter... Den griper mig.... Kär i illusionen av kärlek!
Vad 17 är kärlek, är man bara kär i den? Söker efter känslan...

Kanon!
2010-02-15

  Philipp Willi
kan bara överenstämma med förra commenten, men måste tillsätta att själva texten hade varit bra med en mera passande titel
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson