Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu iaf....


Liv och död cirkulerar
triumferar

de små
med hela livet framför sig

förhoppningsvis med ett bra liv


de gamla
som väntar på att få gå

förhoppningsvis innan de är för dålig


de mitt emellan
de som inte vill gå

troligtvis för tidigt och ouppklarat


Liv och dör cirkulerar
triumferar

du och jag är dödens bisittare

du och jag är livets aktörer

du och jag är i liv


just nu iaf....




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson