Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har man tro på framtiden trots att livet känns hopplöst när man separerar.


En hemlig framtid

Vemodet som sitter i väggarna har slutat höras
Kvar finns bara tystnaden
Den har sitt eget språk
I hemlighet talar den om en framtid




Dagbok av Patrik Andersson
Läst 46 gånger
Publicerad 2007-05-26 06:41



Bookmark and Share

  Patrik Andersson
Patrik Andersson