Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"bygger på verklig händelse"


Göken försöker

Göken försöker

överrösta majlöpets

högtalarröster




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-05-26 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP