Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsfärsk upplevelse...


Försommar...



Nedströms Klintforsen
två dykande gräsänder
syrénen blommar




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 558 gånger
Publicerad 2007-05-26 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll