Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mogen tjej i bästa år



Jag har strävat efter styrka
Inte visat mitt riktiga jag
Har aldrig haft nåt att dyrka
aldrig vågat visa mig svag

Att verka modig bakom en mur av ord
är inte att leva fullödigt
och verka som om allt går på ackord
är inte det minsta blödigt

Så vem är då jag egentligen
det frågar jag mig ofta
Vem är då jag, väsentligen;
Jag är frusen,brukar ha kofta
En mogen tjej i bästa år
som bara vill finnas till

Längtar inte tillbaka till igår
Framåt jag ser,framåt jag vill
Snart vet jag vem jag är
Och vill du se lite av mig
då ser du mig på sajten här
Jag är en av dessa poeter
som vill utveckla sig
Här har vi klara identiteter.....






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-05-26 21:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en mogen tjej som skriver en mogen text
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt