Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som väntar på något gott....väntar den alldeles för länge?


Väntar

jag väntar

alldeles för länge

 

börjar bli trött nu men vill vänta lite till

bara tills det ringer och jag kanske går en promenad

 

i skogen tyst och upplyst endast av månens halva

 

närvarande med den jag väntat på

 

kan jag vänta för länge

instant friend på burk

lättlöslig i rätt temperatur

rör lätt och smaka av

 

det smakar efterlängtad kärlek




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-05-26 23:18



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Effektiv och snygg dikt, med korta enkla rader.
Gillar bilden av den snabba enkla lösning alla drömmer om...
2007-06-01

  Söder
Ja, hur tålmodig ska man vara egentligen :) Gillar dikten...
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson