Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit en kamp

Du som älskar
betvingar du hatet
varje sekund
eller låter du det falla ?

Släpp det
låt det krossas mot golvet
splittras till miljarder....

nu är jag där igen......

du som älskar
betvingar du hatet
varje sekund
eller har du låtit det falla

........

Ibland är det en kamp
att behålla tilliten




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-05-27 10:56



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
så sant..snyggt fångat
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg