Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet frö

I dina händer vill jag vila
trygg som ett barn
jag ger mig
hela mig och allt som är jag

Till mitt hjärta har jag tagit
allt som är du
allt du vill vara
och allt du inte är

Ett litet frö
har du sått i mig
jag lät det gro

Du är i mig för alltid




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg