Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på allvar

Allt är så dubbelt

Kärleken gör mig stark
men samtidigt svag
för något kan plötsligt tas ifrån mig

Jag känner mig fri
för du har sett mig som jag är
och vill ha mig
men samtidigt bunden
av ansvaret för det liv
du givit mig
ditt liv




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-05-27 11:20



Bookmark and Share


  Sariz88
Poetiskt in i minsta detalj. Du ser möjligheterna samtidigt som omöjligheterna men jag skulle råda dig att sätta fram möjligheterna längst fram, kärleken är underbar så njut av den!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg