Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnad j.linderoth

 




crescendo i gryning

låter sig inte lätt beskrivas
små fragment av dagen
den som var
flimmra förbi i hast

fåglar sjunger
min grynings sång

jag är redo nu
att falla
i morpheus armar

kanske drömmen höljer
vad jag borde
men inte gjorde
av det som var
inte finns kvar

av dagen
som tog
dagen som gav




Fri vers av aftermath
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 00:03



Bookmark and Share


  glittertindra
vacker som alltid när det är från dej, sista stycket en riktig favorit, läste flera gånger och funderar fortfarande...
2007-05-28

  Azerola
så ljuvligt vackert den fågelsången kan evigt höras
som värmer kroppens själ. Tack!
2007-05-28

  himlens hemlighet VIP
fin liten fågelsång det här...tar och lånar morfei armar...nattinatti :)
2007-05-28

  Jan Linderoth
oj, jag är omåttligt ärad och smickrad att få del och vara delaktig i din fågelsång!!! Tack glad att du finns därute!
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp