Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om allt som varit mitt problem. Äntligen ser jag det i klartext. Det här är jag.


Mig gör det inget, om du livet ser!

Inte orkat skriva – för smärtsamt

inte haft tid att skriva – för stressad

tillvaron stannat upp – allt stod naket klart

naket igen – fast med en värme jag inte tidigare känt


Rädsla att glömma
känna sig dum
känna sig otillräcklig
inte se andras del i saker och ting utan bara se sina egna fel och brister

inte kunna bli arg
inte kunna hantera ilska
inte känna något

vaakum

tomt och avtrubbat.

så glad över att känna värmen


sedan ilska
bli förbannad
en gång för alla

Inte förstått att man trängt undan det arga förrän sent
Så dags att sätta ner foten nu
en gång för alla

Inte glömma allt som skett, men ändå göra nåt bättre av det

känna värmen som jag själv ger mig, med rätt inställning


Förlåta, om allt inte
kommer kännas lika bra imorgon

tycka att det är okej
att jag är bra och duktig som
kämpar
Se min egen fight
mot mig själv


Blicka framåt, göra saker
varje dag
vara stillsam, men aldrig
stå stilla
Längta, leta, finna, känna

Drömma, leka, njuta, gilla

Älska livet som det är
Skörda alla frukter som det ger
Mig gör det inget, om du livet ser!




Fri vers av deepundermyskin
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-05-27 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin