Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan jag inte älska längre?


Varför?

Jag ville smeka din kind

men min hand nådde inte

dig

Jag ville lägga mitt huvud

i ditt knä 

höra ditt hjärta slå

men mitt huvud kunde inte

röra sig

Jag ville ta din hand

och föra den till

min mun

smeka dina fingertoppa

med min läppar

Men mina händer

röde sig inte 

de låg stilla

i mitt knä 

Varför? 

Kan jag inte

älska längre?

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-27 20:15



Bookmark and Share


  Eline.P
Vemodigt och längtande. Att älska utan att alltid vidröra är likafullt kärlek som jag ser det.
2007-05-29

  Sunlight
Ja, hinder kan komma emellan... dock osynliga hinder... transparenta, där kärlekens ljus kan lysa igenom - om fokus riktas mot hjärtat och inte hindren...
Rädslan är kanske kärlekens största fiende? Handlar det ibland om att våga älska?
En känslig och vacker dikt, som med de ärliga orden gestaltar kärlekens strävan.
2007-05-28

  KLANG
låter som rädsla... sorglig men fin :)
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström