Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

83

skriven 25 år senare




Händelsen




När himlen föll ned
väggarna slogs in
kroppen löstes upp
andetagen var
genomgripande

historien icke linjär
evolutionen pågående
öknarna talande
vilddjuren allestädes
närvarande

Nära bara gud fanns
seende sig själv
i olika skepnader

Sökande sig själv
i en evig kedja
av möten

När allt var mening
och kärlek




Fri vers av Rachel Roth
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth