Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du sitter o lyssnar när fåglarna sjunger in våren

Känns precis som inget är bättre

Men sen kommer de andra djuren och hjälper fåglarna

....

Men någon ting fattas...

Du själv?

Ja!




Övriga genrer av Szelest
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig