Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten äro hemsk...

Värst är det för den som går ensam
Som inga vänner har
Som för nån gemenskap får ränna
Och aldrig nån tillit få känna

Stackars alla de som där ute går,
och är ensamma

Ensamheten är värst....




Fri vers av Noname
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-05-28 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname