Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
neurotisk narcissist


det här är ingen dikt. speciellt inte till dig.

 

 

be mig inte
skriva kärleksdikter
bara

för jag kan inte

kärlek är ju
livet
och poesi
är döden

 


och jag lever igen

 

så jag kan inte
skriva en kärleksdikt
till dig

 

nej

 

 

inte ett ord

tänker jag skriva
om dig

 




Fri vers av fossie
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 02:12



Bookmark and Share


  Carlita
här är du bestämd!! nice :)

fast ändå skiner kärleken allt igenom, härligt blir det med

\"kärlek är ju
livet
och poesi
är döden



och jag lever igen\"


Back in the game?? :):) Snyggt!!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie