Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


ansikte mot ansikte

jag ville vända
mitt ansikte
mot ditt

rensa
bland ogråtna timmar

riva remsor
till vindarna

men ännu samlar du
bortsprungna spår
med bländad blick
och smal mun




Fri vers av kanelen
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-03-14 10:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det är det här
människor pläga kalla poesi
2007-09-23

    Jnåt
Den vackraste sårrivaren jag läst på länge.
2005-03-18
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen