Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


lånar liv

jag lånar liv
av smultronlandet
viker ihop tiden

dricker den

långsamt




Fri vers av kanelen
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-03-14 10:04



Bookmark and Share


    Jnåt
Ett bildspråk som ditt borde bli ett världsspråk.
2005-03-18

  Hans w-art Westlund VIP
det låter gott...
2005-03-17
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen