Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såsom nagelbitning och rökning...erhmm...


Finns det dåliga vanor?


Jag har då
rakt inga
dåliga vanor
Men kolossalt
många ovanor




Fri vers av Krissie
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-05-29 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie