Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr du dig?

Strålknippen
studsar runt på jorden
och imbillar sig
att de inte vet
att de är själaljus

fan
att vi är så glömska

igår var jag mycket trött
och lade mig i vår soffa

då kom vår dotter fram
och pussade mig på armen

och vår son
kom och gav mig en kram

det är nu detta som jag
egentligen menar:

det finns hopp
så länge som vi bryr oss

så jag undrar nu
bryr du dig, medvarelse

du vibrerande strålknippe

du pulserande hjärta i Vintergatans ljus

du regnmättade Jordmån

bryr du dig egentligen
om oss?




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 15:59



Bookmark and Share


  sorgsen
Ja
2007-05-30

  Annika Gustafsson
strålknippe är minst lika vackert som kärleksväsen....fler urkrafts ord *ler
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist