Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte


Inte fallfrukt




En mogen människa blir med åren djupare och fylligare
och kan liksom rödvinet bli gammalt
Men till och med då ,in i det sista,är människan fin och förnäm




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-05-29 20:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men...helt perfekt beskrivet!!!!
2007-05-30

  glittertindra
precis så är det...
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt