Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hUr LåNGsAmT tIDen GåR! hUR fOrt vI rUSaR!

Vaknade imorse av en mardröm. Om sjunkna skepp och uppsvällda ansiktslösa kroppar - och en mobiltelefon som härbärgerade en fiskliknande varelse från yttre rymden. På väg till jobbet mötte jag blicken på en man klädd i kvinnokläder och i postkassan kittlades min näsa av en doft av Minotaur. För många somrar sedan betydde den doften något stort - en känsla som spränger hjärtat. Idag var den gömd i en ullkostym, åldrad och distingerat silvertinningad. Världen var vänd uppochner för ett slag. När samma molekyler klängde kärleksfullt om rynkig hals. Fel men rätt. Hur långsamt tiden går! Hur fort vi rusar!




Övriga genrer av Attimi
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-05-29 20:38



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
fascinerande mardröm,
fint återberättad; rik
på symboler och detaljer
...(själv skrev jag
dikter som jag glömt
när jag vaknade...)
2007-05-31

  Glahns
Väldigt vackra ord.
Skönt surrealistisk men ändå lätt att känna!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi