Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäckande illusioner

Hör mig troll
lyssna nu
en sång i moll
om tvenne tu

En trolleflicka
ful men ack så sann
gäckade en pojke
så fager och grann

Hon som så liten
var dock till sitt sätt
känslomässigt inbiten
och krävde sin rätt

Brydde ej om
de lagar ni har
kring människor och djur
eller omaka par

Tog hjälp av en häxa
med hål i sin rygg
som gav ná en läxa
i att vara stygg

Hon sa till sitt troll
\"ta med din man
djupt in i skogen
och er kärlek blir sann\"

Trollet hon gjorde
som häxan sa
hon skratta och sjöng,
hon var ju så gla´

En förtrollad häxa
så fager och grann
vann mannens hjärta
så ljuvligt och sant

Trollen ska smyga
i skuggorna bo
ej leta livet i staden
följa sina lagar
och på sagorna tro
bortom de mänskliga kraven






Övriga genrer av A. Öst
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-05-29 23:50



Bookmark and Share


  Dangereux
Underbart skön! Sådant här gillar jag och det känns verkligen som ditt rätta element.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst