Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela flodens brud är en låt jag skrivit för några år sedan. Tyvärr hörs inte melodin här, men förnims i rimmen.


Flodens brud 2

Skogen står så tyst och stilla
säger inget om det som hänt
en svala i lärken drillar
försöker varna var man som känt

en åtrå så stor i bröstet
som smyger in med gryningen
den gör dig vek och loj i köttet
och lurar ut dig i skymningen

Då väntar hon dig där på ängen
hon ler och leker med hjärtat ditt
hon lurat dina steg ur sängen
och för dig sedan till skogens mitt

Du kan inte skrika
du kan inte gråta
när kvinnan dig lurar ner i flodens bädd
näcken han spelar
känslor han delar
med var man som har älskat kvinnan rädd

så blir du ett med flodens brud

så blir du ett med floden brud.




Fri vers av A. Öst
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 10:35



Bookmark and Share


  Dangereux
Härligt att se en uppföljning på denna! :) Mycket bra!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst