Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste vi se innan vi kan tro? Eller kan vi tro utan att behöva se? Och hur många tvivlar trots att de ser pga att de inte kan tro?


Är jag för svag i tron?

En gul luddig dimma
omkring mig jag ser
guldstoft glittrar på min krage

Små nätta älvor
dansar och ler
lockar fram skratt ur min mage

Se så ljuva
de fladdrar i ring
lyfter på kjolar av flor

lurar grå troll
som trög och trind
gömda bland stenar bor

Mytiska väsen
dock verkliga här
är allt framför mig en illusion?

Ser jag det jag ser
är dom det de är
eller är jag för svag i tron?




Fri vers av A. Öst
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-08-30 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst