Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av vår far.


En älskad man

En spelman du var
med varma händer
ditt hjärta av kärlek var stort.

All vår kärlek
till dig vi sänder
glömmer aldrig
ditt skratt, din glädje
och det du gjort.

Vila i frid kära pappa
tills vi möts igen.




Fri vers av A. Öst
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 20:08



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Kram
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst