Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla älskanden som inte kan träffas så ofta som de önskar


Komplex kärlek

Du finns här
men är ändå så långt borta

vi ses ibland
men det är inte nog

jag längtar efter dig
men din närhet är mer som i en dröm

min kärlek är stor
men tiden att fylla dig är för kort

jag väntar
jag hoppas
jag vill

det är du...
har alltid varit det

du finns här
men är ändå... så långt borta.




Fri vers av A. Öst
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst