Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Säg mig blomma
vad får dig att växa?
när regnet ej hälsat på..
när vinden är hård
och marken torkar, se,
prästkragarna nickar där de stå

Det är hoppet min vän
som ger roten näring,
hopp, som står stark i jord
hopp som drar min vilja framåt
hopp som min stjälk klätt i ord.




Fri vers av A. Öst
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst