Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frågor som genomsyrar hela min vardag


Till Mamma och Pappa

Mamma och pappa, varför såg ni mig aldrig?

Mamma, varför talade du inte i mitt ställe?
Mamma, varför skrek du inte i mitt ställe?
Mamma, varför lade du aldrig din hand på mig, innan hans hand lades på mig?
Mamma, varför fanns du inte där?
Mamma, varför fanns du ingenstans under hela min uppväxt?
Mamma, varför lät du mig växa upp så långt bort från din famn?

Pappa, varför bestämde du i mitt ställe?
Pappa, varför skrek du åt mig?
Pappa, varför lade du din hand på mig i ilska?
Pappa, varför var du den enda som fanns under hela min uppväxt?
Pappa, varför lät du mig växa upp så nära regler och krav?
Pappa, varför lät du mig växa upp så långt från din famn?

Mamma och pappa, jag har en svår personlighetsstörning, varför såg ni mig aldrig?









070504




Fri vers av Aenima
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 14:43



Bookmark and Share


  Keaton
Borderline?
2010-04-09

    Oprofessionell
jag känner verkligen med dig, vare sig den här är så att säga verklighetstrogen eller inte. Det finns mycket känslor här som man kanske borde reda ut mellan de olika parterna eller bara låta allt komma ut genom att skriva, som du gjort.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima