Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isvrak

och fjärilningarna bara ligger där
skvalpar på bottnen av min mage
livlösa sönderfrätta vingar flyter omkring
som delar av ett skeppsvrak
minnen i ett livsvrak

hallå! vakna!
~se på mig~
jag behöver er!
~stirra inte~
jag behöver ju.. er..

bubblorna-ruset-bensinen
ni som var de starkaste i världen
ni som kunde erövra allt
föll och stupade
för några få ord
från hennes [förgiftade] läppar

men jag svalde era larver
de har förpuppats i min hals
därför sluter jag mina läppar
~förlåt men jag måste~
så de aldrig får lära sig
vad ljus och mörker innebär




Fri vers av Quilted Heart
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-03-14 18:00



Bookmark and Share


  Morphene
denna dikten är väldigt bra, framförallt första stycket och de två sista raderna i sista stycket.
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Quilted Heart
Quilted Heart